Зміст
2. ТЕХНІКА ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ
2.2 Нагрівання та охолодження
2.3 Перемішування
4.1.2 Ненасичені вуглеводні (алкени)
4.1.3 Ненасичені вуглеводні (алкіни)
4.1.4 Ненасичені вуглеводні (арени)
4.1.5 Лабораторна робота. Якісний функціональний аналіз вуглеводнів на наявність простого, подвійного, потрійного та ароматичного зв’язків у складі органічних сполук
4.2.2 Встановлення карбонільної групи (альдегіди, кетони)
4.2.3 Встановлення карбоксильної групи (карбонові кислоти)
4.2.4 Лабораторна робота. Якісний функціональний аналіз оксигеновмісних сполук
4.3.2 Встановлення карбамідної групи
4.3.3 Якісні реакції на амінокислоти (α-амінокислоти)
4.3.4 Лабораторна робота. Якісний функціональний аналіз нітрогеновмісних сполук
5.1.2 Діоксан. О-алкілування
5.1.3 N,N-Діетиланілін. N-алкілування
5.2.2 Ацетилсаліцилова кислота. О-ацилювання
5.2.3 Бутилацетат
5.2.4 Ацетанілід. N-ацилювання
6.2 Перша допомога при нещасних випадках
6.3 Хімічна переробка (модифікування) діючих речовин непридатних пестицидних препаратів
6.3.2 Комплексний підхід до знешкодження непридатних пестицидних препаратів
6.3.3 Реагентні методи вилучення діючих речовин із непридатних пестицидних препаратів